Familie diner

EIWIT PASTA Ik maakte een grote pan pasta voor het avondeten en had restjes voor de lunch

🌱 EIWIT PASTA Ik maakte eentje omvangrijke pan pasta voordat ie avondeten plus had sprankjes voordat den lunch met watten heerlijke linzenfusilli van pastamorelli thesecretsanctum volop eiwitten Ik voegde watten kip, groenten toe plus voordat den saus kookte ik slagroom, eentje kleine tomatenpuree plus vloeibare walm met ie og ~ pastawater

Related Articles

11 Comments

  1. The greatest man in my life, all thanks @kobugo.herbs for helping me and my husband and my mom also, we really appreciate your herbal work * ** me and my husband are now Her- pes free and my also get rid of Diabetese We are so happy @okobugo.herbs for your help, we really do appreciate meet

  2. #veganuary #veganinstaclub #plantbased #vegan #veganfood #whatveganseat #veganfoodshare #veganinsta #food #vegansofinstagram #vegetarian #veganinspo #veganrecipe #veganinstagram #vegansofig #veganshare #veganuk #veganfoodie #plantbasedrecipe #dairyfree #eggfree #glutenfree #pasta

Back to top button