Familie diner

Groenten- en Kaassoesjes. Fijne Nationale Gastronomische Koffiedag en Pekingeend Da

Groenten- plus Kaassoesjes. Kerks Nationale Gastronomische Koffiedag plus Pekingeenddag. Dit soesjes, omhuld met eentje mengsel van lichte slagroom plus gekruide groenten, zijn eentje van mijn favoriete recepten wegens te toebereiding met filodeegvellen. Telkens wanneer ik dit vellen gewoonte tijdens eentje kookles, moeten ik vermelden hoe magisch zij zijn, omdat zij alles plus nog watten meer dan heerlijk toestaan smaken! Mijn speciale techniek is ie toevoegen van eentje intact klein handje versregel geraspte Parmezaanse kaasπŸ§€ doodmoe den soesjes halverwege den baktijd, wegens watten knapperigheid toe te voegen. Ik maak dit soesjes zowel graag met kip plus spinazie ter eentje saus op onderstel van look πŸ§„ plus boter 🧈. Watten maak jij graag met bladerdeegvellen? Kerks midweek allen.

Related Articles

Back to top button