Familie diner

KIP RAMEN het is alweer een tijdje geleden dat ik ramen heb gemaakt!! dit keer met mijn favoriet

🌱 KIP RAMEN ie is alweer eentje tijdje geleden dat ik reken heb vervaardigd!! dit keer met mijn favoriete kip van vivera_uk Ik weet dat ik blijf hameren op hoe juist ie is ~ kip is manifest watten ik ie uiterst heb gemist sinds ik veganist ben werd supergemakkelijk bouillonrecept vervaardigd van essentiΓ«le goedje uit den kastje plus jij kunt letterlijk creatief wordt met den toppings elke groente/eiwitbron diegene ter den koelkast ligt πŸ™‚ ✨BROTH✨ 1 el sesamolie 1/2 ui 1 tl look 1 tl gember 2 el tamari / sojasaus 1 el witten miso 900ml kippenbouillon ✨ANDERE INGREDIΓ‹NTEN✨ noedels champignons taugΓ© edamame kimchi yutakaeats bosui sesamzaadjes krokante uitjes ✨KIP MARINADE✨ kip vivera_uk 1 el sesamolie 2 el tamari/sojasaus 1 el sriracha 1 tl knoflookpoeder 1 tl uienpoeder 1 tl chilivlokken 1 tl shaoxing sake ✨gemarineerde kip ✨ bouillon maken ui, look plus gember fruiten ter eentje pan ✨tamari, miso plus kippenbouillon toevoegen plus 30 minteken toestaan sudderen ✨kip met den marinade ter eentje pan gebakken ✨champignons plus taugΓ© ter watten sesamolie plus uienpoeder ✨kook edamame ✨noedels klaarmaken volgens leidraad ✨Voeg den bouillon toe aan eentje kom, zeef den ui, voeg dan den noedels toe plus den surplus van den topping ✨

Related Articles

15 Comments

Back to top button