Familie diner

LUPINE BEAN BOWL stuurde me een aantal producten {PR-Sample} gemaakt van lupinebonen welke

🌱 LUPINE BEAN BOWL tarwifoods stuurde mij ene veel producten {PR-Sample} geproduceerd van lupinebonen waar ik trouwhartig medegedeeld nog nooit van had gehoord, dus hevig geestdriftig wegens te trachten omdat zij superhoog ter eiwitten zijn plus zoals den meeste veganisten ben ik absoluut geobsedeerd doorheen hummus I probeerde den originele lummus (lupine-hummus) met watten rokerige sriracha-tofu, gebakken zoete pieper, citroen-chili-boerenkool, brocolli, avocado plus gegarneerd met watten chili-lupinebonen waar ik zowel van at terwijl ik dit kom maakte totale lupinefan plus schenkkan noch wacht wegens watten van den gearomatiseerde lummus te trachten 🀍 26 g prote vanaf portie

Related Articles

15 Comments

  1. ❊ π™±πšŽπš”πšŠβ€’πš’πš˜πšπšŠ|πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ|πšŽπš–πš™πš˜πš πšŽπš›πš–πšŽπš—πš schreef:

    Love your creative plates! 🀩🀩🀩🀍

  2. 𝐊𝐚𝐭𝐑𝐞𝐫𝐲𝐧 𝐆𝐨π₯𝐝𝐞𝐧 schreef:

    How do you cook your tofu?

  3. This looks amazing! Especially the humous 😍

  4. omggg tofu, sweet potato, hummus, avo?? The perfect bowl 😍

Back to top button