Familie diner

MISO GEGLAZUURDE TOFU Ik bewaar mijn overgebleven tofu in water om het vers te houden, dus gebruikte mijn

🌱 MISO GEGLAZUURDE TOFU Ik bewaar mijn overgebleven tofu te water wegens ie versgebakken te vasthouden, dus gebruikte ik mijn schattige kleine tofutureltd-pers ~ moeten dol zijn op den XL tofoo Ik wacht nog steeds op eentje XXL, hoewel ik zowel watten nandosuk chili-jam heb toegevoegd, watten groots wasgoed x 26g proteΓ―ne vanaf portie ✨ INGREDIΓ‹NTEN ✨ blokje tofoo 1 el miso pasta 1 el shaoxing sake 1 el ahornsiroop 1 el ACV 1 el tamari/sojasaus 1 el sesamolie ✨druk plus scoor tofu dan toebereiden te voorgaande plus gebakken 30 minuten, voeg den surplus van den marinade toe aan den tofu 5 minuten voordat ie einde

Related Articles

15 Comments

  1. Omg howwwww have I only just discovered your page 😍πŸ”₯

  2. ❀ ΙͺɴᴛᴇʀɴᴀᴛΙͺα΄Ι΄α΄€ΚŸ κœ°α΄α΄α΄…Ιͺα΄‡κœ± β„’ ❀ schreef:

    WOW GET IN MY MOUTTTHHH PLEASSEE

Back to top button