Familie diner

nacho’s & mexicaanse bonensoep deze soep is altijd mijn favoriet, dus besloot ik mijn te maken

nacho’s & mexicaanse bonensoep ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ dit soep is steevast mijn favoriet dus besloot ik wegens mijn inherent noch vvv feestelijke maar weliswaar goede soep te maken โœจingredientssโœจ 1 el zonnebrandolie 1 volwassene ui 1 rode paprika 1 tl look 1 tl komijnzaad 1 tl paprika 1 tl koriander 1/2 tl oregano 1/2 tl chilipoeder 1 tl chipotle 1 el tomatenpuree 400g conservenblik tomatenblokjes 400g conservenblik gemengde bonen 200g 1/2 conservenblik zwarte bonen 200ml groentebouillon zoutig plus peper

Related Articles

10 Comments

  1. ๐“ฅ๐“ฒ๐“ฌ๐“ด๐“ช ๐“š๐“ป๐“ฒ๐“ฟ๐“ธ schreef:

    ๐Ÿ˜

  2. #veganinstaclub #plantbased #vegan #veganfood #whatveganseat #veganfoodshare #veganinsta #food #vegansofinstagram #vegetarian #veganinspo #veganrecipe #veganinstagram #vegansofig #veganshare #veganuk #veganfoodie #plantbasedrecipe #dairyfree #eggfree #glutenfree #mexicanfood #mexicana #goodsoup #vegansoup #veganprotein

Back to top button