Familie diner

TOFU KATSU-NOEDELS Ik gebruikte mijn katsu-saus uit de vriezer en kookte instant

🌱 TOFU KATSU-NOEDELS Ik gebruikte mijn katsu-saus uit den vriezer plus kookte met instant ramen-noedels, paneerde watten tofu plus serveerde w edamame, wortel, lente-uitjes plus watten radijsjes diegene ik ingemaakte diegene er nu weken verdrietig uitzag te mijn koelkast oh plus besprenkeld met watten sesamolie omdat ik geobsedeerd ben plus toegevoegd katsu-saus wegens te te dopen 34 g prote vanaf portie ✨TOFU✨ speelgoedblok tofoo-bloem water uipoeder knoflookpoeder vlas ei half panko paneermeel half normaal paneermeel ✨gestoffeerd tofu te deeg, dan paneermeel plus dan oven gebakken of ondiep gebakken ✨KATSU SAUCE✨ 1 ui 1 tl look 1 tl gemberfrituur voordat 5 2 wortelen 1 tl garam masala 2 el kerriepoeder 1 el meel 300ml groentebouillon 1 tl sojasaus 1 tl kokossuiker 1 opbergblik kokosmelk 20 sudderen mengen

Related Articles

15 Comments

  1. πŸ₯‘πŸ’–πŸ‘©πŸ»β€πŸ³πŸ«πŸ§˜πŸ»β€β™€οΈπŸŒ»πŸ‘©πŸ»β€πŸŒΎπŸ’–πŸŒΏ schreef:

    Epic!! πŸ”₯😍πŸ”₯

  2. maaf keluar topik:( tapi saya bener2 bingung😞ada yg tau cara diet yg gak ngebuat badan jadi drop gak? Saya diet berat BB kaga turun tp malah sakit☹️ Plis bantuin yg tauπŸ₯ΊπŸ™πŸ™ semoga kebaikannya dibales allah

  3. π…πˆπ“ππ„π’π’|𝐇𝐄𝐀𝐋𝐓𝐇|𝐆𝐋𝐔𝐓𝐄𝐍𝐅𝐑𝐄𝐄 schreef:

    Looks so good πŸ˜πŸ™Œ

Back to top button