Familie diner

TOFU SALAD BOWL de late lunch van vandaag is krokant zuidelijk gefrituurd dat ik in mijn f had

๐ŸŒฑ TOFU SALAD BOWL den late lunch van vandaag is krokant zuidelijk gefrituurd tofoo diegene ik te mijn koelkast had plusteken diegene ik moest usances voordat ik dit weekend wegging, dus wij hebben eentje ietsje eentje willekeurige salade. Ik ging voordat katsu-geรฏnspireerd plusteken had helaas geen katsu saus diegene noch bevroren wasgoed, maar den sriracha plusteken knoflookmayo wasgoed nog steeds eentje geweldige combinatie ๐Ÿค 26g prote โœจkrokante zuidelijke gebakken tofoo โœจijsberg โœจwortel โœจradijsjes โœจedamame โœจavocado โœจlente-ui โœจcitroen โœจzaden โœจsesamzaadjes โœจsriracha โœจ hellmannsuk knoflookmayo

Related Articles

15 Comments

  1. ๐—ง๐—ฉ ๐—›๐—ข๐—ฆ๐—ง โ€ข ๐—ž๐—ข๐—Ÿ โ€ข ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ ๐—˜๐—ซ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ง schreef:

    That tofu salad bowl look delicious. Yum๐Ÿคค

  2. ใˆใƒผใ‚„ใ‚“๐Ÿ‘Œ
    ใ€€ฮ›, ,ฮ›
    ๏ผˆใƒปฯ‰ใƒป๏ผ‰

  3. Love it โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  4. Now that’s a salad ๐Ÿ˜ this looks delicious โค๏ธ

Back to top button